Gràcies per visitar-nos
el .
Versión en Castellano de este sitio Web
Castellano

Butlletí informatiu 04/09 (15/06/2009) Tornar a la pàgina de Novetats


Benvolguts membres del Fòrum, mitjançant aquest Butlletí us fem arribar les darreres novetats:

- Moltes gràcies per votar amb la nostra papereta el dia de les Eleccions Europees ! Podeu veure els resultats a la primera pàgina del Fòrum.


- Us recordem que el proper dimecres 17 de juny, a les 20:15, es celebrarà al 'Círcol' de Reus, Plaça Prim, 4, la conferència: "L'impost de successions, aquest gran desconegut", per Jordina Sonet i Jesús Zamarreño. Entrada lliure.
Convoquem a tots els nostres amics i simpatitzants a assistir-hi i aprofitar aquesta primera ocasió de trobar-nos en persona. En aquest acte es donarà inici a la campanya de recollida de signatures. Seguirà un sopar i col·loqui. Preu del sopar, 18 euros. Reserves, Srta. Meritxell de 15 a 19 hores, telèfons: 977.322.813 o 977.316.999.

- Si podeu ajudar-nos a aconseguir locals cedits gratuïtament per a les nostres conferències, feu-nos-ho saber.
Ens ho podeu comunicar mitjançant resposta a aquest correu electrònic.


- S'ha publicat una nova presentació PowerPoint per divulgar la problemàtica de l'Impost de Successions, parodiant el concurs "¿ Quién quiere ser millonario ?" (by donangelito). La podeu descarregar de la nostra secció de material divulgatiu.

- Pròxima aparició a TV Badalona !   Esteu atents a la pantalla de TV Badalona i a la pàgina web www.NOsuccessions.org.

- S'ha creat al Fòrum la nova secció "Comunicacions amb polìtics i institucions" per a publicar els contactes de tot tipus, passats, presents i futurs, dels membres del Fòrum amb els nostres polítics i institucions, sobre l'Impost de Successions.

- Necessitem col·laboradors comarcals.
Si disposa d'una mica de temps per dedicar a una bona causa, digui'ns-ho responent a aquest correu.

- Coneixeu alguna personalitat rellevant del mon de la cultura, l'esport, la política, ... ? O coneixeu algú que us la pugui presentar o us en pugui facilitar el contacte? Estem començant una campanya per aconseguir el suport públic als nostres objectius per part de personatges coneguts . Ajudeu-nos !

- Recordi visitar regularment la plana web: www.NOsuccessions.org i divulgui-la tant com pugui !! Cal que seguim creixent a un ritme més accelerat, doncs encara no som un nombre prou significatiu. Cal que tothom qui estigui d'acord amb els nostres objectius s'inscrigui com usuari registrat. Cal ser molts més per a que ens escoltin !

- Us recordem que al principi de la pàgina inicial del Fòrum hi ha un recull de les últimes notícies i novetats. I que per veure una llista dels escrits publicats des de la vostra darrera visita, només cal fer clic sobre l'enllaç situat a l'esquerra de la pàgina, just abans del començament de les Seccions del Fòrum, anomenat "Veure els missatges des de la teva darrera visita".


  Tornar a la pàgina principal Tornar a principi de pàgina Entrar al Fòrum