Gràcies per visitar-nos
el .
Versión en Castellano de este sitio Web
Castellano


Butlletí informatiu 02/09 (19/05/2009) Tornar a la pàgina de Novetats


Benvolguts membres del Fòrum, mitjançant aquest Butlletí us fem arribar les darreres novetats:

- Demà dimecres, 20 de maig, el Fòrum participarà mitjançant el seu digne representant Jordi Bonet al programa de ràdio "5 minuts més" de 10:30 a 10:45 hores aproximadament, a l'emissora Ràdio Ciutat de Badalona, 94,4 FM.
Animem als nostres amics del Barcelonès i Maresme a escoltar en aquest programa la veritat sobre l'impost de successions a Catalunya.

- El proper dimecres 17 de juny, a les 20:15, conferència al 'Círcol' de Reus, Plaça Prim, 4: "L'impost de successions, aquest gran desconegut", per Jordina Sonet i Jesús Zamarreño. Entrada lliure.
Convoquem a tots els nostres amics i simpatitzants del Baix Camp i comarques properes a assistir-hi. Es recolliran signatures d'adhesió.
Per a qui ho desitgi, seguirà un sopar i col·loqui. Preu del sopar, 18 euros. Reserves, srta. Meritxell de 16 a 20 hores, telèfons: 977.322.813 i 977.316.999.

- El passat 12 de maig, l'Honorable Conseller d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Sr. Antoni Castells, va intervenir al programa de Catalunya Ràdio "El Cafè de la República" on va parlar de l'impost de successions. Tenim al Fòrum la gravació de la seva intervenció, podeu escoltar-la fent clic aquí. Llegiu també la resposta que se li va enviar per escrit al director del programa, senyor Joan Barril, responent als molts errors i inexactituds en les declaracions del Sr. Castells, fent clic aquí. Fins ara no hem obtingut resposta. Continuarà ...

- Llegiu els darrers articles publicats als diaris sobre el malbaratament de 25 mil·lions d'euros per part del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, per intentar controlar (i no aconseguir-ho) la seva pròpia gestió de l'impost de successions. Feu clic al diari que vulgueu llegir: "La Vanguardia", "El Mundo (molt ben documentat)", "ABC", "La Razón".

- Davant les properes Eleccions Europees del 7 de juny, us recordem que el Fòrum ha fet una proposta alternativa sobre les paperetes a utilitzar. Veieu-la i descarregueu-vos les paperetes per imprimir, fent clic aquí.

- S'ha obert una nova Secció: "Cartes al Director, que el Director no ha publicat". Esperem les vostres contribucions ! Nosaltres les volem publicar !

- Coneixeu tots els detalls de l'Impost de Successions? Trobareu els més importants a la primera pàgina del Fòrum, a l'apartat "Sabies què ...?".

- No oblideu visitar regularment la vostra pàgina de l'impost de successions a www.NOsuccessions.org.

- Us recordem que al principi de la pàgina inicial del Fòrum hi ha un recull de les notícies i novetats més importants. I per veure una llista dels escrits publicats des de la vostra darrera visita, només cal fer clic sobre l'enllaç situat a l'esquerra, just abans del començament de les Seccions del Fòrum, anomenat "Veure els missatges des de la teva darrera visita".


  Tornar a la pàgina principal Tornar a principi de pàgina Entrar al Fòrum