Gràcies per visitar-nos
el .
Versiˇn en Castellano de este sitio Web
Castellano


ButlletÝ informatiu 01/09 (06/05/2009) Tornar a la pàgina de Novetats


Benvolguts membres del F˛rum, mitjanšant aquest ButlletÝ us fem arribar les darreres novetats:

- L'adreša web del nostre Fòrum es ara més curta i fàcil de recordar. A partir d'ara podeu trobar el vostre F˛rum a www.NOsuccessions.org (hem conservat també el nom anterior, noimpostsuccessions.forocatalan.com).

- El proper dijous, 7 de maig, el Fòrum participarà al programa de ràdio "La ciutat de tots, Catalunya" de 14:30 a 15 hores, a l'emissora Onda Rambla-Punto Radio, a les següents freqüències d'FM: Barcelona 89.8, Centre 92.2, Costa Brava 90.1, Girona 89.9, La Cerdanya 93.4, La Val d'Aran 99.3, Lleida 100.2, Mequinensa 95.5, Osona 92.8, Pir ineus 98.1, Tarragona 91.0, Tortosa 98.0 i, en Ona Mitja, Vilanova 1485. Esperem les vostres trucades!

- Davant les properes Eleccions Europees del 7 de juny, que creiem de poca influència per a Catalunya, el Fòrum ha fet una proposta alternativa sobre les paperetes a utilitzar. Veieu-la fent clic aquí.

- Per als que heu rebut la resposta del Defensor del Pueblo, cal seguir donant la murga!. Veieu la nostra proposta fent clic aquí.

- Per a la vostra informació, hem publicat la carta que es va lliurar personalment al Rei d'Espanya i la resposta rebuda.

- Coneixeu tots els detalls de l'Impost de Successions? Trobareu els més importants a la primera pàgina del F˛rum, a l'apartat "Sabies què ...".

- No oblideu visitar regularment el vostre Fòrum a www.NOsuccessions.org.

- Us recordem que al principi de la pàgina inicial del Fòrum hi ha un recull de les notícies i novetats més importants.

- I per veure una llista dels escrits publicats des de la vostra darrera visita, només cal fer clic sobre l'enllaç situat a l'esquerra, just abans del començament de les Seccions del Fòrum, anomenat "Veure els missatges des de la teva darrera visita".


  Tornar a la pàgina principal Tornar a principi de pàgina Entrar al Fòrum